SEARCH

30/08/2019

NSK is een wereldwijd opererende, leidende Japanse leverancier van kogellagers, componenten voor Automotive en precisie & mechatronica producten. Met een omzet van € 6 miljard, heeft de NSK groep wereldwijd meer dan 32.000 medewerkers in dienst.

Voor het Europese Distributiecentrum in Tilburg zoeken wij een ambitieuze kandidaat die onze afdeling Planning & Support wil gaan versterken in de rol van:

Sales Support Representative m/v

Jij bent regisseur van ons logistieke proces!

In deze functie onderhoud jij namelijk de contacten met onze Europese verkoopkantoren, zodat de wensen van onze klanten kunnen worden gerealiseerd. Ook plan jij de orders om uit te leveren, bereidt jij deze orders administratief voor en onderhoud jij contacten met de afdeling Warehouse Operations en de afdeling Transport over leveringen en levertijden.

Wij zoeken een creatieve spin in ’t web die flexibel is in handelen en besluitvorming. Jij bent goed in het stellen van prioriteiten als de druk oploopt in het proces, het kan namelijk hectisch zijn. Het werk wordt het leukst als jij met jouw analytisch vermogen verbeteringen ziet en deze kunt doorvoeren in de processen van de afdeling.

Jij moet het leuk vinden om in teamverband te werken. Niet alleen met je eigen team, maar ook met het Warehouse, de douane- en de transport afdeling.

Voor de juiste kandidaat bieden wij een boeiende functie in een internationale omgeving met ruime ontwikkelingsmogelijkheden.

Information / application:

  • www.nskeurope.com
  • NSK European Distribution Centre BV
  • Joris Nouws / HR
  • Tel.nr. +31 13 464 1086
  • E-mail: hr-tilburg@nsk.com

Apply online

Full Time - Sales - Netherlands

Contact Search

Please select your options to view your contact.

Your result

Consent

NSK uses third-party services that help us to improve our web site and show you more interesting content. In order to use these services, we need your consent. This can be revoked at any time. More information can be found here Link to privacy policy.